Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σωστή μελέτη χώρου



Βασική μας προτεραιότητα ο σχεδιασμός και η μελέτη του χώρου σας για μια άρτια και ολοκληρωμένη διακόσμηση.
Το εξειδικευμένο τμήμα των διακοσμητών μας, αναλαμβάνει τη μελέτη των χώρων σας προκειμένου να σας προτείνουμε λειτουργικές προτάσεις αποκλειστικά μελετημένες και σχεδιασμένες για το δικό σας χώρο.

1ο βήμα: Βασιζόμενοι στη περιγραφή που θα μας κάνετε για το χώρο σας ή μελετώντας μια πρόχειρη κάτοψη εφόσον υπάρχει, σχεδιάζουμε μια πρώτη κάτοψη.
Σας παρουσιάζουμε κάποιες αρχικές προτάσεις, κάνοντας μια πρώτη εκτίμηση για την σωστή τοποθέτηση των επίπλων και τη διαμόρφωση του χώρου και βλέπουμε από κοινού τυχόν διορθώσεις στα σχέδια.

2ο βήμα: Επισκεπτόμαστε το χώρο σας και πραγματοποιούμε συγκεκριμένη μελέτη αυτό, καταγράφοντας τις πραγματικές διαστάσεις και λαμβάνοντας υπόψη τυχόν ιδιομορφίες του χώρου, πρίζες, διακόπτες, κολώνες, δοκάρια, κλπ.

3ο βήμα: Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η συνολική καταγραφή, συζητάμε από κοινού για τις προοπτικές που έχει ο χώρος λαμβάνοντας υπόψη πάντα τον συνδυασμό της λειτουργικότητας και του σχεδιασμού.

4ο βήμα: Σας παρουσιάζουμε το χώρο σας σε τρισδιάστατο επαγγελματικό σχεδιαστικό πρόγραμμα διακοσμημένο με τα έπιπλα που έχουμε προτείνει.

5ο βήμα: Γίνονται οι διευκρινήσεις και μας εκφράζεται τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που χρειάζεται το σχέδιο.

6ο βήμα: Εφόσον καταλήξετε στο τελικό σχέδιο, σας ενημερώνουμε για τα στάδια παραγωγής και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.

7ο βήμα: Μεταφέρουμε, συναρμολογούμε και τοποθετούμε προσεκτικά τα έπιπλα στο χώρο σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (για όλη τη Β. Ελλάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου